1 Nisan 2010 Perşembe

A Television Phenomenon: South Park

Tiger Woods, Kardashian kardeşler ve Sarah Jessica Parker'a yaptıkları dokundurmalar Ibrahimovic'in sırt pası kadar enfesti. 20 dakika içinde hem bu kadar güldürüp hem de kıssadan hisseyi seyirciye nasıl bu kadar pürüzsüz geçirebiliyorlar, anlamıyorum.

Sezon prömiyerinde Tiger Woods'u denek kullanıp zengin, başarılı ve popüler erkeklerin bu kazanımlarını ne kadar dengesiz kullanabileceklerinden ufak pasajlar vardı. Eşini aldatan efsane golfçünün yaşadığı itibar kaybı yine Bill Clintonn ve Charlie Sheen gibi gerçek hayatta benzer skandalları yaşamış popüler karakterlerin resmedilmesiyle daha geniş perspektiften ulaştırıldı seyirciye. Bu arada EA Sport'un Tiger Woods PGA Tour 11 oyunu tartışmasız 10 numaraydı :)

İkinci bölüm The Catcher in the Rye'dan hareketle insanların gördüklerini, okuduklarını kendi menfaatleri doğrultusunda şekillendirişine, istedikleri biçime sokuşuna atıfta bulundu. Sonra direksiyonu medyaya kırıp Sarah Jessica Parker'a travestiye benzeyen eşek muamelesi çekildi. Sosyetenin 2. Paris Hilton'u Kim Kardashian da iğnelerden nasibini fazlasıyla aldı.

Bugün yayınlanan üçüncü bölümde ise insanların yasadışı eylemleri nasıl legal hale getirebildikleri, yasal boşluklardan nasıl yararlanabildikleri konu edildi. Albay Sanders'ın Colorado'da KFC'ye getirilen satış yasağını Eric Cartmen'la delme girişimi ve Randy'nin marihuana kullanmak için testis kanserine yakalanma çabası seyretmeye değerdi. Kelimenin tam anlamıyla taşak show vardı.

Albay Sanders'ın aşağıdaki cümlesiyse tam kopartmalıktı :)

Just remember, I only tell you one time. Don't fuck me, Eric. Don't you ever try to fuck me.

Hiç yorum yok: